Συναυλία κλασικής μουσικής: Σεντέφ Ερτσετίν και Μαρία Παπαπετροπούλου

Τρίτη  18/08/2015  στον  Αϊ  Γιάννη στο Μασούρι .Ώρα έναρξης  21:00  ,είσοδος  ελεύθερη.

Ένα Ελληνοτουρκικό ντουέτο κλασικής μουσικής -βιολοντσέλο και πιάνο-, η Σεντέφ Ερτσετίν και η Μαρία Παπαπετροπούλου αντίστοιχα. Παίζουν μαζί από τα χρόνια των σπουδών τους στο Παρίσι και το 1999 κέρδισαν  το βραβείο Ελληνοτουρκικής φιλίας και ειρήνης Αμπντί  Ιπεκτσί. Έχουν εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μεγάλα θέατρα και φεστιβάλ της Ευρώπης και το 2009 κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία ο ψηφιακός τους δίσκος με τίτλο "Mεταμόρφωσις".


Η συναυλία περιλαμβάνει έργα για βιολοντσέλο και πιάνο συνθετών από τον Μπάχ μέχρι τον Χατζιδάκι, με ιδιαίτερη έμφαση σε σύγχρονους συνθέτες που έχουν γράψει έργα ειδικά για το ντουέτο τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!