Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κας Νίκης Μηταρέα με τίτλο «Με κρασί και Ελληνικά»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κας Νίκης Μηταρέα με τίτλο «Με κρασί και Ελληνικά» που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (Δ.ΕΤ.Α.Π.), στα πλαίσια των δράσεων τους για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στο κτήριο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο. Το βιβλίο παρουσίασαν ο κος Βασίλης Καλίδης, σεφ,  ο κος Νίκος Χριστοφόρου,  Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και η κα Εύη Χατζησταματίου, οινολόγος- διευθύντρια παραγωγής της εταιρείας CAIR Α.Ε.. Την παρουσίαση συντόνισε η κα Φαίδρα Σπανού, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, επίσης, τα βασικά σημεία του Δικτύου AEGEANCUISINE, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για την αξιοποίηση της πλούσιας οινο-γαστρονομικής παράδοσης των νησιών του Αιγαίου και τη δημιουργία γαστρονομικού ενδιαφέροντος προορισμών, από την κα Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου, Γραμματέα του ΔΣ της ΔΕΤΑΠ.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της αιγαιακής κουζίνας στα Δωδεκάνησα», της πράξης με τίτλο «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» –  Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου – με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!