Η Ρόδος λίκνο του πολιτισμού. Τόπος όπου φιλοξενούνται και αναδεικνύονται έργα σημαντικών καλλιτεχνών

Ο Χ. Κόκκινος στα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλιας Σεμερτζίδη: Τα νησιά και τα επαγγέλματα της Δωδεκανήσου μέσα από τη συλλογή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου»

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που έλαβε, παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλιας Σεμερτζίδη: Τα νησιά και τα επαγγέλματα της Δωδεκανήσου μέσα από τη συλλογή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου» την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 στο Νεστορίδειο Μέλαθρο στη Ρόδο και που διοργανώθηκαν από το Δήμο Ρόδου σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης. Η έκθεση έχει διάρκεια μέχρι τις 31.12.2016 και ανταπόκριση από τον κόσμο στα χθεσινά εγκαίνια ήταν μεγάλη. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Ρόδος παραμένει σταθερά λίκνο του πολιτισμού και τόπος όπου φιλοξενούνται και αναδεικνύονται τα έργα σημαντικών καλλιτεχνών. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!