Ρόδος: Την Τετάρτη η παρουσίαση του project για την κατασκευή του Κολοσσού

Πρωτοβουλία για την συζήτηση και την προώθηση του ζητήματος της κατασκευής ενός σύγχρονου αγάλματος – μουσείου για τον Κολοσσό στη Ρόδο, ανέλαβαν έξι φορείς του νησιού.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του project με θέμα «Άγαλμα- μουσείο αφιερωμένο στον Κολοσσό της Ρόδου».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00.

Τον 3ο αιώνα π.Χ. στο νησί της Ρόδου ανεγέρθηκε ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ο Κολοσσός της Ρόδου. Το άγαλμα αυτό συμβόλιζε την ελευθερία και ανεξαρτησία των Ροδίων και ήταν αφιερωμένο στον προστάτη του νησιού, τον θεό Ήλιο.

Η ιδέα της κατασκευής ενός αγάλματος-μουσείου αφιερωμένο στον Κολοσσό άρχισε να διαμορφώνεται τα τελευταία 50 χρόνια. Πιστεύουμε πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να πραγματοποιηθεί μιας τέτοιας εμβέλειας έργο που θα αναδείξει την ιστορία του τόπου μας και θα ξαναβάλει τη Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη.

Το άγαλμα-μουσείο αυτό θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της Ρόδου αλλά και ολόκληρης της χώρας. Η χρηματοδότησή του δεν θα επιβαρύνει το ρόδιο πολίτη αλλά μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο από ιδιωτικά κεφάλαια. Μια επένδυση αυτής της κλίμακας θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο (12μηνο τουρισμό) προσελκύοντας εκατομμύρια επισκέπτες, εκτινάσσοντας έτσι την οικονομία του νησιού.

Γι’ αυτό λέμε ΝΑΙ στην κατασκευή ενός σύγχρονου αγάλματος-μουσείου αφιερωμένο στον Κολοσσό!

Υπογράφουμε όλοι για να υλοποιηθεί το όνειρο!

Οι συνδιοργανωτές φορείς:

Ομοσπονδία Ενοικ/νων Δωματίων & Διαμερισμάτων Δωδ/σου
Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδ/σου
Σωματείο Εστιατόρων Ν. Δωδ/σου
Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου
Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου
Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!