Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την προσφορά και το καλλιτεχνικό έργο της Άννας Σαρρή-Καραμπεσίνη

Ο Δημήτρης Γάκης, συμμετείχε στην εκδήλωση για την ανάδειξη της ζωής και του σημαντικού έργου της Άννας Σαρρή – Καραμπεσίνη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε τα εξής: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την Κω, για τα Δωδεκάνησα. Το ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο δεν μπορεί να χωρέσει την αγάπη του κόσμου για την Άννα μας. Τιμούμε τη μοναδική ερμηνεύτρια, την ταπεινή Αρχόντισσα του Αιγαίου, που με την αξεπέραστη φωνή της ζωντάνευσε τη λαϊκή παράδοση, διέσωσε και διέδωσε το δημοτικό τραγούδι και συνέδεσε τη γνήσια νησιωτική μουσική παράδοση με τους Έλληνες, όπου κι’ αν βρίσκονται πάνω στη Γη. Η Άννα Σαρρή-Καραμπεσίνη, με την ανεπανάληπτη φωνή, το αξεπέραστο καλλιτεχνικό της έργο, την ταπεινότητας της, συνεχίζει να εμπνέει όλους τους Δωδεκανήσιους. Την ευχαριστούμε για τα υπέροχα τραγούδια της, για το ήθος της. Την ευχαριστούμε για τη μοναδική προσφορά της στο λαϊκό πολιτισμό!»

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!