Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων (ΟΕΘΑ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1/7/2016 στην  αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Καλυμνίων,  συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων (ΟΕΘΑ), με Θέμα την διοργάνωση της 28ης συνάντησης , η οποία για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας. 

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαϊρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κ. Διαμαντής, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου.

Η συζήτηση αφορούσε τον συντονισμό των ενεργειών και των εργασιών τόσο του Δήμου Καλυμνίων όσο και της ΟΕΘΑ, εν όψει της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, με αφορμή την οποία -στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη- πρόκειται να  επισκεφθούν το νησί μας 600 περίπου άτομα.

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την επιτυχία της διοργάνωσης και την προβολή του νησιού μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!