Στέλιος Χαλκίτης: «Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε...»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

{gallery}24033{/gallery}
''Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να παραβρεθείτε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου «De Profundis, Αναμάρτητοι Έρωτες». Εκτός από τους Θεσσαλονικείς που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους μπήκαν στον κόπο να βρεθούν κοντά μας ταξιδεύοντας από Κάλυμνο, Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Καλαμάτα, Κοζάνη και Καβάλα.

17194142 1465078760192375 956633000 o

Επίσης, ευχαριστώ τις εκλεκτές προσωπικότητες..., τους παρουσιαστές του βιβλίου μου, που παρουσίασαν σε βάθος και έκταση το περιεχόμενό του, τις προεκτάσεις που λαμβάνει και τους προβληματισμούς που θέτει, τον κ. Ιωάννη Καζάζη, ομ. Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., Πρόεδρο στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, την κ. Ζαΐρα Παπαληγούρα, Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., την κ. Ευγενία Παπαδοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών Διοικητικών Δικαστηρίων – Πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Φορολογικού Δικαίου της Ένωσης Ευρωπαίων Διοικητικών Δικαστών και την κ. Μαρία Κομπατσιάρη, Εικαστικό, την ψυχή της παρουσίασης, τη συντονίστρια κ. Θεοδώρα Λειψιστινού, Φιλόλογο – πρ. Πρόεδρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου και την πανταχού παρούσα επιμελήτρια των βιβλίων μου κ. Μαρία Τριανταφυλλίδου, Αρχιτέκτονα Μουσειολόγο.''

17105767 1465081640192087 21486243 o

- Στέλιος Χαλκίτης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!