ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ : ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΝΑ ΚΑΤΕΡΗ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων, έγινε η ομιλία  για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, από τη δικηγόρο κ. Θεμελίνα Κατέρη. 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων, έγινε η ομιλία  για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, από τη δικηγόρο κ. Θεμελίνα Κατέρη. Η κ. Κατέρη σε μια εμπεριστατωμένη από κάθε άποψη ομιλία ανέφερε με λεπτομέρειες τα ιστορικά στοιχειά τα οποία τεκμηριώνουν και νομικά τον αφανισμό των Ελλήνων του Πόντου και τον ορίζουν ως γενοκτονία, αφού αφόρα την απώλεια 350.000 αμάχων από τις παρευξείνιες  πόλεις. Την εκδήλωση έκλεισε ολιγομελής ομάδα του χορευτικού του Λυκείου Ελληνίδων, χορεύοντας και τραγουδώντας χορούς και σκοπούς του Πόντου. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Σωματείο του Αναγνωστηρίου "Αι Μούσαι".

 

ρεπορτάζ: Νίκη Ρεϊση
πηγή: http://www.aigaiotv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!