Άποψη όχι για όλα , αλλά για το κάστρο Χώρας Καλύμνου μέρος τρίτο.

Αποδέκτης αυτής της τελευταίας μου επιστολής-άρθρου είναι τα διάφορα ΜΜΕ του νησιού μας κατά κύριο λόγο.

 

Είναι γνωστό πως στο μικρό όμορφο νησί μας δραστηριοποιούνται αρκετά ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά και μέσο ιντερνέτ σελίδες ενημέρωσης. Είναι επίσης γνωστό το γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών είναι ΄΄ τηλεκατευθυνόμενα ΄΄ και έχουν συμφέρον να εξυπηρετήσουν διάφορες πολιτικές σκοπιμότητες.

Το πρόβλημα με τις αγιογραφίες του Κάστρου Χώρας λοιπόν δεν είναι ένα πρόβλημα το οποίο για να εξυπηρετήσουμε αυτά τα πολιτικά συμφέροντα πρέπει να το ΄΄ θάψουμε ΄΄ αντίθετα θα πρέπει όλα τα ΜΜΕ να το δημοσιεύσουν ξανά και ξανά με κάθε τρόπο και μέσο έτσι ώστε αυτό να γίνει γνωστό όχι μονάχα στο νησί μας και στα γύρω νησιά αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ντροπή και αίσχος για τα τοπικά ΜΜΕ που δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το πρόβλημα, είναι εγκληματικό να εθελοτυφλούν στην καταστροφή αιώνων ιστορίας, είναι τραγικό να μην έχει ασχοληθεί σοβαρά κανείς τους με αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή.

Νιώθω οργή να βλέπω τα ΜΜΕ να δημοσιεύουν άρθρα για προβλήματα δευτέρας κατηγορίας σε σχέση με το πρόβλημα των αγιογραφιών του κάστρου Χώρας Καλύμνου, νιώθω οίκτο να κοιτάζω πολύωρες εκπομπές να παρουσιάζουν αψιμαχίες πολιτικών προσώπων του νησιού και καμία από αυτές τις εκπομπές να μην ασχολιέται με την κατάσταση που επικρατεί στο κάστρο Χώρας, νιώθω άβουλο ανθρωπάκι παρακολουθώντας ολόκληρες εκπομπές να ασχολιούνται με το χτένισμα ,τα ενδύματα και το μακιγιάζ , και καμία από αυτές τις εκπομπές να μην αναφέρεται για την καταστροφή της ιστορίας μας. Νιώθω προδομένος βλέποντας εκπομπές  να τα βλέπουν όλα καλά και αισιόδοξα και να μου κρύβουν χιλιάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Λένε λοιπόν πως ο τύπος είναι η τέταρτη εξουσία σε ένα κράτος, αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί όλα αυτά τα ΜΜΕ δεν ενώνουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε το πρόβλημα να βρει  λύση....μια λύση που δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια της καθυστέρησης της.

Τελειώνοντας πρέπει να τονίσω πως το αποτέλεσμα αυτής της καταστροφής θα βαραίνει του ώμους όλων αυτών που αν και μπορούσαν να κάνουν κάτι έτσι ώστε να αλλάξει η κατάσταση, απλοϊκά σήκωσαν ψηλά τα χέρια ....το κρίμα στο λαιμό σας.

http://www.kalymniansvoice.gr/el/images/stories/articles/articles2011/183726_1895045859106_1330351150_32229538_5397895_n.jpg

 

- Aprilia Dorsoduro

 

 

 

* Πρέπει να αναφέρω το γεγονός πως από αυτά που γνωρίζω η μόνη ενημερωτική σελίδα που έχει αναφερθεί στο πρόβλημα ξανά και ξανά σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτά τα  δυο χρόνια λειτουργίας της είναι η Φωνή του Καλύμνιου.

** Νιώθω την υποχρέωση να αναφέρω προς όλους τους ενδιαφερομένους από σήμερα θα προσπαθήσω να δημοσιεύσω το πρόβλημα όσο πιο ΄΄ ψηλά ΄΄ μπορώ.

*** Θα συνεχίσω να ασχολιέμαι με το θέμα γιατί νιώθω πως είναι υποχρέωση μου απέναντι στους προγόνους μας, στην ιστορία του νησιού μας, και στο μέλλον!

Δείτε επίσης:

Άποψη όχι για όλα , αλλά για το κάστρο Χώρας Καλύμνου μέρος πρώτο.

Άποψη όχι για όλα , αλλά για το κάστρο Χώρας Καλύμνου μέρος δεύτερο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!