ΜΕ «STRIKE» και «SPARE» ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOWLING

Μετα και την ολοκλήρωση  του πρωταθλήματος   BOWLING  στην κατηγορία  γυναικών και παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών από Ρόδο, Κω,  Λέρο και Κάλυμνο , αυτήν την φορά στην Κάλυμνο φιλοξενούμενοι του ΝΕΟΝ CENTER ιδιοκτησίας του συμπατριώτη μας κ. Γιώργου Περου στην περιοχή Πατήθριες, πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα κύκλος του Δωδεκανησιακού πρωταθλήματος   BOWLING, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στην Κω στις 19&20 Μαρτίου.

 

Μια εβδομάδα νωρίτερα να σημειωθεί ότι πάλι στο ΝΕΟΝ CENTER, ολοκληρώθηκε το ανδρικό αγωνιστικό μέρος τόσο σε συλλογικό  όσο και σε ατομικό επίπεδο όπου την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Καλύμνου  αποτελούμενη από τους Τυρικο Σπύρο, Χατζηγεωργίου Αντώνη, Κατρη Νικόλα, Σάκη Αναση και Χρήστο Καθοπουλη ,και σε ατομικό επίπεδο οι Δράκος Μανώλης από Κω ,Συλαιος Παναγιώτης από Κω ,και Σάκης Ανάσσης από Κάλυμνο, αντίστοιχα.

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν αναφέραμε ότι το   BOWLING,  μαζί με το ποδόσφαιρο αποτελούν ίσως τα δύο πιο δημοφιλή σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο , και οι εκαστοτε διοργανώσεις συμβάλουν μεταξύ των άλλων στην ακόμα περαιτέρω ανάδειξη του ,ενώ  η ακόμα μια φορά διοργάνωση του στο νησί μας εκτός από την αξιέπαινη επιχειρηματική πρωτοβουλία του κ. Περου   για πολλοστή φορά , πιστοποιεί   τον βαθμό απήχησης του αθλήματος και στο νησί μας, άλλωστε η προσέλευση του κόσμου κρίνεται αρκετά ικανοποιητική.

Στους ρυθμούς του «STRIKE» και «SPARE» κινήθηκαν οι λάτρεις του BOWLING ,τόσο στην κατηγορία των γυναικών όσο και στην κατηγορία για παιδία κάτω των 15 ετών  αντίστοιχα ,κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων με συμμετοχές από Κάλυμνο, Κω , Λέρο, και Ρόδο.

Νικητές στην κατηγορία των γυναικών αναδέχθηκε η ομάδα της Κω αποτελούμενη από της : ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΣΟΝΙΑ, ΣΥΛΑΙΟΥ ΙΝΑ, ΣΥΛΑΙΟΥ ΜΠΛΑΝΤΙΝ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΝΤΚΕΒΙΤΣ, και ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΣΤΑΚΟΥ .

Δεύτερη νικήτρια ήταν η ομάδα της Ρόδου την οποία αποτελούσαν οι ΤΣΕΤΣΕΡΗ ΚΙΚΗ και ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗ , ενώ 3Η ήταν η ομάδα της Λέρου με τις ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑ ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΚΑΝΔΡΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΛΟΧΩΡΟΥ.

Ενώ  την γυναικεία ομάδα της Καλύμνου, που ήταν και η κατά μέσο όρο πιο νεανική ομάδα αποτελούσαν οι ΚΑΛΛΙΟΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΒΑΠΟΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΚΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΔΡΕΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και ΣΑΡΟΥΚΟΥ ΝΟΜΙΚΗ.

Μετα την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην κατηγορία των γυναικών τις απονομές των επάθλων στους νικητές και όσους συμμετείχαν έκανε ο ιδιοκτήτης του    ΝΕΟΝ CENTER   κ. Περος Γιώργος, και στην συνέχεια ακολουθησε η κατηγορία παιδιών κάτω των 15 ετών.

Θριαμβεύτρια ομάδα στην κατηγορία των παιδιών αναδέιχθηκε τελικά η ομάδα της Καλύμνου με τους:

ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΡΟΝΤΟ, ΑΓΓΕΛΟ ΠΕΡΟ, ΖΑΙΡΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΟ, ΖΕΜΠΙΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΟΥΤΟΥΖΗ ΣΚΕΥΟ και ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η μια εκ των δυο ομάδων της Λέρου με τους ΝΤΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΡΟΓΛΟΥ,  ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΗ, ΚΩΣΤΗ ΣΑΝΔΑΛΗ, και ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΓΩΝΗ.

Στην τρίτη θέση καταγάγει η ομάδα της Κω με τους ΣΑΚΙΟΓΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ, ΚΑΝΤΑΡΖΗ,  ΑΥΓΟΥΛΑ και ΜΕΜΙΣ, ενώ την 4η θέση πήρε η Β ομάδα της Λέρου με τους ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΗ, ΘΕΟΦΙΛΗ ΓΚΙΝΗ, ΓΕΩ ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΖΩΡΖΟΥ και ΔΡΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗ, και τις απονομές έκανε εκ νέου ο ιδιοκτήτης του  ΝΕΟΝ CENTER   κ. Περος Γιώργος, ενώ η συνέχεια των  διοργανώσεων θα δοθεί στην Κω στις 19 &20 Μαρτίου.

- Νικόλας μακαρούνας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!