ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑKΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι δάσκαλοι ,οι γονείς και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου  του Aργους , πάντοτε είχαν θεσει πρωταρχικό τους σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από πολλές ενέργειες κατά το πρόσφατο παρελθόν

, μια από αυτές ήταν και η εκπροσώπηση του σχολείου μέσω του δασκάλου και γνωστού για την περιβαλλοντική δραστηριότητα κ. Τρικοίλη Παύλου που ταξίδεψε μέχρι Vantaa της Φινλανδίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Διά Βίου Μάθησης, Comenius .

 

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία με άλλους ευρωπαίους και ευρωπαίες εκπαιδευτικούς και η συνεργασία για να προγραμματιστούν οι δράσεις project

« The Adventures of Snufkin in the Europe's Natural World».

«Οι περιπέτειες του Snufkin στο Φυσικός Κόσμος της Ευρώπης».

Τελικό προϊόν της δράσης ήταν η συμπλήρωση της αίτησης και η αποστολή της, για έγκριση,  στον Εθνικό Φορέα Διαχείρισης του προγράμματος, που για την Ελλάδα είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ.

Όλη η δράση υποστηρίχθηκε οικονομικά εξ' ολοκλήρου από το ΙΚΥ.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι χρηματοδότηση κα υλοποίηση του προγράμματος για τα δυο επόμενα σχολικά έτη.

Τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε το καλοκαίρι.

Αν το σχέδιο  εγκριθεί, οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι δάσκαλοι του σχολείου θα ταξιδέψουν στις χώρες με τις οποίες θα συνεργαστούμε όπως  την Πολωνία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αυστρία, την Τουρκία, την Αγγλία και τη Φινλανδία.

- Παλμός της Καλύμνου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!