Δωδεκανησιακό Πρωτάθλημα BOWLING στην Κάλυμνο

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος , το ΝΕΟΝ CENTER ιδιοκτησίας του συμπατριώτη μας  κ Γιώργου Περου, στον πεζοδρόμο των Πατηθριων  διοργανώνει τουρνουά  μπόουλινγκ με συμμετοχή παικτών   από τα νησιά Λέρο, Κω και Ρόδο.

 

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι, το μπόουλινγκ το ποδοσφαίρου βρίσκονται στα  πρώτα δημοφιλή αθλήματα σε  παγκόσμιο επίπεδο, και η ακόμα μια φορά διοργάνωση του στο νησί μας εκτός από την αξιέπαινη επιχειρηματική πρωτοβουλία του κ. Περου για πολλοστή φορά , πιστοποιεί   τον βαθμό απήχησης του αθλήματος και στο νησί μας.

Σάββατο 19  και Κυριακή 20 Φεβρουαρίου από τις 9 ώρα το πρωί και τις δυο μέρες ,θα διοργανωθεί στο νησί μας  Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα μπόουλινγκ με την συμμετοχή 30 αθλητών από τα νησιά Κω Λέρο και Ρόδο , όπου οι παίκτες θα διαγωνιστούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο ,και οι νικητές θα μοιραστούν έπαθλα όπως μπάλες μπόουλινγκ και κύπελλα, ενώ θα απονεμηθούν και μετάλλια .

Ως προς την ποιότητα του πρωταθλήματος , αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση έχοντας εμπειρία συμμετοχής τόσο σε πανελλήνιο  όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχα , διασφαλίζουν την ποιοτική εξέλιξη της διοργάνωσης.

Επίσης η προσέλευση περισσοτέρων από 40 παικτών στο νησί μας , εκτός των συνοδών τους, θα συμβάλουν κατά ένα τρόπο στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Στις 26 Φεβρουαρίου δε, πάλι το ΝΕΟΝ  CENTER θα διοργανώσει πρωτάθλημα μπόουλινγκ  με την συμμετοχή γυναικών και παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών, με συμμετοχή και από τα άλλα νησιά.

(Νικολας Μακαρουνας-Palmos Kalymnou)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!