«Οικογενειακή Υπόθεση» .. των Καλυμνίων

Η  Ένωση Καλυμνίων Ρόδου σας καλεί στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οικογενειακή Υπόθεση» σε σενάριο του Γιάννη Κουλλιά, που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο, 19 και 20/2/11, στις 7μμ.στο «Ροδίων Παιδεία».

Στην πρόσκληση αναφέρεται:
«Η θεατρική ομάδα της Ένωσής μας δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια για την αγάπη για το θέατρο αλλά και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ένωσης. Μετά από την πρώτη, πειραματική  θεατρική παράσταση που έδωσε η ομάδα μας, στα εξήντα χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου και αφού διαπιστώσαμε ότι κάτι καλό βγαίνει από αυτήν την προσπάθεια και ότι όλο και περισσότεροι αρχίζουν να ενδιαφέρονται για την θεατρική ομάδα μας, βάλαμε νέους στόχους. Σκοπός λοιπόν της ομάδας μας, είναι η θεατρική παιδεία, αλλά και η μεταφορά της Καλύμνικης κουλτούρας με ένα σατιρικό τρόπο, που τόσο ανάγλυφα αποτυπώνει η σπιρτάδα του συγγραφέα. συμπατριώτη μας Γιάννη Κουλλιά.
Το εργάκι διαδραματίζεται στο σαλόνι ενός Καλύμνικου σπιτιού εν όψη ενός αρραβώνα που δεν είναι αποδεκτός από την κεφαλή του σπιτιού, δηλαδή τον πατέρα, γεγονός που δημιουργεί αναστάτωση στα μέλη της οικογένειας. Ελάτε λοιπόν να παρακολουθήσετε αυτήν την ιδιαίτερη "οικογενειακή υπόθεση"...»

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!