Έκοψαν τη Βασιλόπιτα στη Μητρόπολη Καλύμνου

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν στη Μητρόπολη Καλύμνου. Το σχετικό δελτίου τύπου αναφέρει:


"Παρουσία του Ιερου Κλήρου ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ευχήθη στον Ιερό Κληρο όπως το νέο σωτήριο έτος 2011 ειναι ευλογημένο παρά Κυρίω και μεστό παντός αγαθου πνευματικου και υλικου.

 

Μετά, ο Μητροπολίτης μας ωμίλησε καταλλήλως στους Ιερεις και τόνισε την επιτακτική παρουσία του Ιερέως στην Ενορία του, και μάλιστα κατά τους δυσκόλους αυτούς καιρούς που ζουμε, και έκανε διάφορες ανακοινώσεις σχετικές με την λειτουργία της Ενορίας και των γραφείων της Ιερας Μητροπόλεως και όλως ιδιαιτέρως ετόνισε την προσοχή που πρέπει να έχει ο Ιερεύς στα διάφορα μηνύματα που κατά καιρούς λέγονται και γράφονται περί Ορθοδοξίας, περί Χριστιανισμου, περί Εκκλησίας μηνύματα τα οποια δεν στηρίζονται στις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις.

Εψάλη υπό του Ιερού Κλήρου εψάλη η φήμη της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικου Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και ευχήθη ο Κληρος όπως, ο Άγιος Θεός δια πρεσβειων του εν αγίοις Πατρός ημων Βασιλείου του Μεγάλου τον ενισχύει και τον ενδυναμώνει προς δόξαν του Αγίου Θεου και εύκλεια της Αγιοτάτης ημων Εκκλησίας και δη και μάλιστα του Μαρτυρικου Φαναρίου, δια το οποίο νυχθημερόν αγωνίζεται.

Το φλουρί βρηκε ο πολιός κληρικός Πρωτοπρεσβύτερος Ιερεμίας Σακαλλέρος.

Τέλος, έγινε μνεία στο πρόσωπο του αοιδίμου Επισκόπου Αλικαρνασσου κυρού Εμμανουήλ και εψάλη το «αιωνία η μνήμη» υπό του Ιερου Κλήρου".


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!