Επίσκεψη Νικητιάδη στην Κάλυμνο

Την Κάλυμνο θα επισκεφτεί αύριο Σάβαβτο 08/01 ο Υφυπουργός Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης. Ο υφυπουργός θα επισκεφτεί με τον Δήμαρχο Δ. Διακομιχάλη αρχαιολογικούς χώρους της Καλύμνου. Στόχος είναι η προσπάθεια να αναδειχτούν τα αρχαιολογικά μέρη της Καλύμνου, ώστε να καταστούν πόλος έλξης επισκεπτών.

Στην συνέχεια θα γίνει ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με την παρουσία του Γ. Νικητιάδη. Ο δραστήριος Υπουργός, θα έχει την δυνατότητα να ακούσει τους προβληματισμούς και τα σχέδια της νέας Δημοτικής Αρχής και θα τους παρουσιάσει τα σχέδια  και τις δράσεις του γύρω από τον τουρισμό.

Οι δράσεις του Γ. Νικητιάδη αποτελούν μιαν αισιόδοξη προοπτική για την Ελλάδα, σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται στην χειρότερη μεταπολεμική της φάση. Ο τουρισμός μπορεί να δώσει πράγματι μια ανάσα, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση και να μπει η χώρα σε μια αναπτυξιακή πορεία.

Ο Γ. Νικητιάδης, όπως έχει σαφέστατα δηλώσει κατά καιρούς, με την δράση του δίνει μιαν ελπίδα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Να προσθέσουμε ότι η Δημαρχία Διακομιχάλη, είναι ήδη σε επαφή με τον Υφυπουργό, πριν ακόμη αναλάβει την εξουσία και επιφυλάσσει μια ανάλογη φιλοξενία για τον Δωδεκανήσιο πολιτικό, λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον του νησιού και όχι μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

Οι πρακτικές που ακολούθησε η προηγούμενη Δημαρχία σε σχέση με την παρουσία και προσφορά του Γ. Νικητιάδη, φαίνεται ότι αποτελούν  παρελθόν για την νέα περίοδο στην Κάλυμνο. Το πρόγραμμα της  επίσκεψης του Υφυπουργού θα είναι ως εξής:

09:00΄ Άφιξη στην Κάλυμνο.

10:00΄ Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

11:00΄ Επίσκεψη στο Κάστρο Χώρας.  Καλύμνου.

12:00΄ Επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου.

13:00΄ Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

16:00΄ Επίσκεψη στο γήπεδο Βαθύ.

19:00΄ Αναχώρηση από την Κάλυμνο.

- Παλμός της Καλύμνου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!