Επαρχείο Καλύμνου: Τέλος Εποχής … σβήνουν τα φωτά και στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Τελικά αγαπητοί μου φίλοι, η αρνητική εικόνα και η στάση εγκατάλειψης από ορισμένους πολιτικούς μας συνεχίζετε. Στο μεγαλύτερο ποσοστό οφείλεται μάλλον στην εκλογική αποτυχία απ ‘ότι μπορούμε να συμπεράνουμε εμείς.  Πιθανόν να θεωρούν ότι έτσι εκδικούνται τον κόσμο που δεν τους ξαναθρόνιασε!

Έτσι λοιπόν μετά τον ΤΕΩΣ Δήμαρχο και την παρέα του που πήγαν διακοπές στην Αμερική και αδιαφόρησαν για το στολισμό του νησιού για τα Χριστούγεννα και που μόλις λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα κατάφεραν να δώσουν ένα μικρό χρώμα εορταστικό στο νησί μας, ακολούθησαν στην ίδια λογική η Έπαρχος και ο Αναπληρωτής Επαρχου. Χθες το βράδυ, Χριστούγεννα και ούτε καν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Επαρχείου δεν είχαν ανάψει.

Κάποτε το Επαρχείο ήταν στολισμένο γύρο – γύρο με φώτα, στολίδια και κορδελίτσες! Τώρα τι άλλαξε και δεν έχουν την ευαισθησία να ανάψουν  τουλάχιστον τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου;

Ευτυχώς που η μίζερη αυτή χρονιά σε λίγες μέρες τελειώνει και μαζί της η θητεία ορισμένων μίζερων πολιτικών προσώπων που θα αποτελέσουν παρελθόν για το νησί μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!