Νέες επαφές έκανε ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Καλύμνου...

Από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ" ... Ανακοινώνουμε  ότι  τις  δύο  προηγούμενες ημέρες  ο αρχηγός της παράταξής μας  κ. Δημήτρης Διακομιχάλης  με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Ιωάννη Κάνη στην Αθήνα, ο οποίος βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου, με την παρουσία και του Υπουργού Εμπορίου του Καναδά, είχε συνάντηση μαζί τους.

Παράλληλα συνάντησε μαζί με τον κ. Κάνη την Πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα κ.Renata Wielgosz, τον Διευθυντή του Καναδικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου καθηγητή κ. David Rupp και συζήτησαν τη δυνατότητα χρηματοδότησης από το Καναδικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ελληνικές υπηρεσίες, αρχαιολογικών ανασκαφών στο νησί μας. Τόσον η κα Πρέσβης , όσον και ο διευθυντής του Καναδικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Διακομιχάλη, τις προσεχείς εβδομάδες μετά τις εορτές να οργανωθεί ημερίδα από το αρχαιολογικό καναδικό ινστιτούτο, στην οποία θα παρουσιαστούν οι καλυμνιακοί αρχαιολογικοί θησαυροί  και θα καταρτιστεί πρόγραμμα δράσης και σειράς ενεργειών για παρεμβάσεις ανασκαφικού περιεχομένου στο νησί μας.

 

Από  το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!