Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στην Κάλυμνο

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, απερχόμενων και νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων , ένστολων αρχών και ιδιαίτερα ανθρώπων της θάλασσας, τιμήθηκε η εορτή του Προστάτη των ναυτικών και του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου.

Στον ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε το πρωί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παίσιου. Ο Σεβ. κ. Παΐσιος έκλεισε  με τις ευχές του προς τους παρόντες πολιτικούς, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Ζωίδης, τον τ. βουλευτή και υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Βαληνάκη, το νέο δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη, το νέο βουλευτή κ. Γ. Κασσάρα, τον αντιδ/ρχο κ. Μ. Μπούκη, και τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα, αλλά και τους αξιωματικούς του Στρατού και του Λιμενικού.

 

Στη συνέχεια έγινε Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου στην παραλιακή οδό.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!