Παντόφλα ...«Αγίου» Περιέφεραν Απατεώνες Στη Κάλυμνο Ζητώντας Τον Οβολό Των Πιστών!!!

Άγιες ζώνες, τίμιες κάρες, οστά αγίων, κομμάτια του Τιμίου Ξύλου, όλα τα έχουμε δει και συναντήσει αλλά παντόφλα...αγίου ομολογουμένως πρώτη φορά συναντάμε!

Οι απατεώνες κτύπησαν αυτή τη φορά στη Κάλυμνο περιφέροντας ...την άγια παντόφλα ζητώντας τον οβολό των αφελών πιστών! Ο Μητροπολίτης Καλύμνου, Αστυπαλαίας και Λέρου Παίσιος πήρε θέση και ζητά από τους πιστούς να μην σκανδαλίζονται από τους θεομπαίχτες.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης έχει ως εξής: «Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινούται ότι άνευ αδείας Αυτής περιφέρεται στις οικίες, στους δρόμους και τις πλατείες της Καλύμνου, κουτί στο οποίο εντός αυτού υπάρχει παντούφλα δήθεν αγίου δια προσκύνηση από τους πιστούς. Η πράξη αυτή ξεσηκώνει το θρησκευτικό συναίσθημα και δημιουργεί πολλαπλά σχόλια στους πιστούς. Ως εκ τούτου, η Ιερά Μητρόπολη προτρέπει τους πιστούς να απέχουν μιας τέτοιας εξωεκκλησιαστικής πράξης και ενέργειας, που σκανδαλίζει τον ευσεβή Καλυμνιακό Λαό».

150392_1738540706051_1314633185_1906405_5628893_n


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!