Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Κάλυμνο.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Κάλυμνο.

 

Την τιμητική της είχε φέτος η Κάλυμνος, λόγω εκλογών, μιας και είχαμε επισκέπτες τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλη Μπρακουμάτσο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.
Αν και αρχικά φάνηκε ότι ο καιρός θα χαλούσε την γιορτή λόγω της νεροποντής που είχε σημειωθεί μερικές ώρες νωρίτερα, τελικά οι μαθητές των σχολείων μας κατάφεραν να παρελάσουν.
Είχε προηγηθεί η δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού και η κατάθεση στεφάνων από τους φορείς της Καλύμνου στο άγαλμα της Ελευθερίας.
Στην παρέλαση που ακολούθησε παρέλασαν όλα τα σχολεία της Καλύμνου, τμήματα των αθλητικών σωματείων μας, των προσκόπων, του Λυκείου Ελληνίδων αλλά και στρατιωτικό τμήμα.

 

                                                              

 

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!