Δελτιο Τύπου Δ. Διακομιχάλη για τον Πολιτισμο και τις επαφές με τον Νίκο Κούρο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ  19-10-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του αρχηγού της παράταξής μας κ. Δημήτρη Διακομιχάλη  με τον κ. Νικόλαο Κούρο, μουσικό – ενορχηστρωτή, ο οποίος ήρθε στο νησί μας χθες.

Οι συζητήσεις και το πρόγραμμα που καταρτίστηκε με τη συνευθύνη του υπεύθυνου για τα πολιτιστικά της παράταξής μας και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κλήμη αφορούσε τη καθιέρωση ενός φεστιβάλ όχι μόνο καλυμνιακής και δωδεκανησιακής, αλλά πανελλήνιας  εμβέλειας, το οποίο θα είναι η κορύφωση μιας σειράς ουσιαστικών πολιτιστικών παρεμβάσεων ετήσιας διάρκειας.

Για την παράταξή μας ο πολιτισμός συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου, στην ανάδειξη όλων των ντόπιων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δυνάμεων του νησιού μας, οι οποίες είναι πολλές, και στην ανύψωση του πνευματικού και αισθητικού επιπέδου των συμπατριωτών μας.

Όσον αφορά τις υποδομές  απαραίτητα  έργα που άμεσα θα  πρέπει να ξεκινήσουν είναι η δημιουργία πολιτιστικού μεγάρου πολλαπλών χρήσεων, του οποίου η  χρήση θα είναι φεστιβαλική και  συνεδριακή καθώς και η αποκατάσταση και λειτουργία του αρχαίου θεάτρου της Τελένδου και του κάστρου της Χρυσοχεριάς. Επίσης το Κάστρο του Χωριού  θα ενταχθεί λειτουργικά στις πολιτιστικές υποδομές του νησιού μας.

Αυτή είναι η πρόκληση για το συνδυασμό μας, γιατί ο πολιτισμός αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καλύμνου.

 

 

 

 

-Από το γραφείο τύπου της παράταξης

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!