κ. Ν. Ράπτης - Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Συνέντευξη παραχώρησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Νικόλαος Ράπτης. Ο κύριος Ράπτης είχες με διεξοδική συζήτηση με τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριο Γεώργιο Θανάτση. Επίσης συζήτησε με τον σχολικό σύμβουλο κύριο Κιρκή αλλά και με τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κύριο Γόνατο.

Ανέλυσε τα μικροπροβλήματα με τα λιγοστά κενά σε ώρες διδασκαλίας στα σχολεία του νησιού μας αλλά πιστεύει πως εντός τον ημερών θα έχουν συμπληρωθεί και αυτά τα κενά.

Σχολίασε την επίσκεψη του στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέως όπου έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους εκπαιδευτικούς που συνάντησε εκεί. Ανέφερε πως πιστεύει πως καλά έκανε και έστειλε η πολιτεία την επιπλέον δασκάλα που ζητούσε τόσο καιρό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείο. Δικαιώνοντας έτσι τον σύλλογο που ζητούσε με βάση της νησιωτικότητας την 5η δασκάλα και που δεν συμβιβάστηκε με τις 4 δασκάλας βάση της ωμή λογιστική λογική του προϊσταμένου.

Ανακοίνωσε πως με απόφαση του τοποθετείτε πλέον και Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολειό Χώρας. Σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο σχετικά με τις προβατικές συμπεριφορές παιδιών και το πώς οδήγησε στο να αδειάσει σιγά-σιγά το σχολείο από μαθητές.

Ακόμα έκανε αναφορά στο πρόσφατα ιδρυμένο και στελεχωμένο ΚΕΔΥ που με την επιμονή του Γ. Θανάτση έγινε πραγματικότητα για το νησί μας. Σύντομα θα προσλάβουν ακόμα περισσότερους ιδικούς για να στελεχώσουν το ΚΕΔΥ για να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή μας.

Σχολίασε επίσης θέματα όπως την μεταφορά των μαθητών και τα μισθώματα και την συντήρηση των σχολικών χτιρίων και διάφορα άλλα θέματα που συσχετίζονται με την εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κάλυμνο.ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!