Ο Τεχνητός Ύφαλος της Καλύμνου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μεγάλο έργο τις Περιφέρειας και των Περιφερειακών Συμβούλων τα χρόνια που μας πέρασαν. Κάποια από τα έργο όμως είχαν την προσωπική πινελιά κάποιων από αυτών των συμβούλων. Σαν αποτέλεσμα της δραστηριότητας τους αλλά και του πείσμα τους να καταφέρουν αυτά που όλοι οι άλλοι θεωρούν άπιαστα όνειρα, σήμερα απολαμβάνουμε έργα σαν το Τεχνητό Ύφαλο της Καλύμνου.

Χωρίς λοιπόν την ιδιαίτερη προσπάθεια του κυρίου Γιώργου Κατσοτούρχη, σήμερα πολύ πιθανόν ο τεχνητός ύφαλος36183_1409822576835_1570601279_31007107_3134455_n θα ήταν απλά ένα άπιαστο όνειρο για το νησί μας. Ένα έργο που δημιουργεί άλλες προοπτικές ανάπτυξης. Η επιτυχία του έργου σπουδαία.

Τα λόγια είναι φτώχια όμως όπως σας έχουμε πει πολλές φορές εξάλλου, γι’ αυτό σας έχουμε δύο βίντεο αυτού του έργου. Το πρώτο βίντεο είναι από την τοποθέτηση του τεχνικού ύφαλου το 2005 και το δεύτερο βίντεο δείχνει το αποτέλεσμα του τεχνητού ύφαλου το 2009… 4 χρόνια μετά. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Καλό είναι, κάτι τέτοια σημαντικά έργα να τα θυμόμαστε όταν πάμε να ψηφίσουμε στις 7 Νοεμβρίου…

 

Η τοποθέτηση του Τεχνητού Ύφαλου το 2005

 

Το αποτέλεσμα ... 4 χρόνια μετά το 2009


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!