Ο αγώνας κλιμακώνετε για το σχολείο Βαθέως ... ελάχιστοι δίνουν σημασία

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από πλευράς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαθέως για να εξασφαλίσουν την σωστή και ίση σε σχέση με τα άλλα σχολεία του νησιού μας, εκπαίδευση για τα παιδιά τους… «Για τα παιδιά μας» … γιατί παιδιά μας είναι και αυτά! Αυτή την στιγμή κάνουν «ΑΠΟΧΗ» από τα μαθήματα με την ελπίδα πως κάποιοι ανεύθυνοι υπεύθυνοι σε κάτι αρμόδια γραφεία ακούσουν τα παράπονα και δίκαια αιτήματα τους.

Βασικά ζητούν να αναλάβει ο Προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας τις ευθύνες του για τον κακό προγραμματισμό που έκανε και να βρει λύσει για τις κενές θέσεις σε ορισμένα μαθήματα, να σταματήσει να προσπαθεί να υποβαθμίσει το σχολείο του Βαθύ και να βρεθεί λύση για την «εξαφανισμένη» δασκάλα που θα αναλάμβανε το ολοήμερο.

Να ευχαριστήσουμε παράλληλα και δημόσια τον υπερδραστήριο και ιδιαίτερα ευαίσθητο στο τομέα της εκπαίδευσης, Προϊστάμενο του γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στα πλαίσια μιας μεγάλης προσπάθειας που γίνεται απ’ όλους για να βρεθεί λύση, έστειλε με πρωτοβουλία δική του καθηγήτρια ξένων γλωσσών για να συμπληρώσει το κενό στο τομέα αυτό στο σχολείο του Βαθύ. Ένα κενό που προέκυψε εξαιτίας μιας ανικανότητας η στην καλύτερη των περπτώσεων αστοχία στον προγραμματισμού από πλευράς γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!