ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Ι. Ε.Κ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Με επιστολή τους δώδεκα (12)γονείς μαθητών προς τη Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ και με κοινοποίηση σε όλους τους βουλευτές του νομού μας ,τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων ,τον νομάρχη ,την έπαρχο και τα ΜΜΕ με θέμα «Λειτουργία τμήματος διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεως στο Ι.Ε.Κ.ΚΑΛΥΜΝΟΥ» διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός για να γίνει τμήμα λογιστικής  δεν μπορούν φοιτήσουν τα παιδιά τους. Αναλυτικά η επιστολή την οποία υπογράφουν οι γονείς των μαθητών αναφέρει :

« Κυρία Υπουργέ .Σ` ένα νησί όπως είναι το δικό μας ,το οποίο το τελευταίο διάστημα η ανεργία κα η μετανάστευση θυμίζουν εποχές του εβδομήντα και ο καθένας μας προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει σε αυτό το βράχο, εμείς δεν μπορούμε να φοιτήσουμε στο ΙΕΚ Καλύμνου το τμήμα λογιστικής παρότι είμαστε 12 άτομα. Το πρόσχημα είναι ότι δεν συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός μαθητών για να γίνει το τμήμα .

Μας καταδικάζετε λοιπόν να μην λειτουργήσει αυτό το τμήμα και να μεινουν12 παιδιά τις παραμεθορίου στην αμάθεια, διότι δεν υπάρχουν και τα απαραίτητα χρήματα για να στείλουμε τα παιδιά μας σε άλλα μέρη.

Αυτή είναι η βοήθεια που δίνει το κράτος στα παιδιά της Καλύμνου;

Αυτές είναι οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για βοήθεια στους νέους ;

Πιστεύοντας ότι δεν θα μας αφήσετε στο έλεος του θεού…

Ευελπιστούμε στην βοήθεια σας για την λειτουργία του τμήματος στο διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεως στο Ι.Ε.Κ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΧΙΝΗ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΤΑΛΑ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧΑΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΟΥΗ

ΚΥΡΑΨΗΛΗ ΚΑΛΙΔΩΝΗ

ΖΑΡΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΜΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ

ΔΑΓΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

-Πηγή : http://www.palmoskalymnou.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!