Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών στην Κάλυμνο

Με δελτίο τύπου ανακοίνωσε το Επαρχείο Καλύμνου ότι  μετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες, στελεχώθηκε και θα λειτουργήσει  στην Κάλυμνο, στο αμέσως προσεχές διάστημα, το Κέντρο  Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ), ικανοποιώντας  ένα πάγιο αίτημα της Επαρχίας μας.
Ήδη έχει παραληφθεί ο αναγκαίος για τη λειτουργία του εξοπλισμός και προχωρά από το Επαρχείο μας η διαδικασία για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου στο οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο.

Η λειτουργία του Κέντρου, που  σκοπό έχει να διερευνήσει, αξιολογήσει και διαπιστώσει  ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητικού δυναμικού της περιοχής μας, θα ανακουφίσει πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας, που για  τύχουν των υπηρεσιών του ήταν υποχρεωμένοι να μεταβούν στη Ρόδο.

Σημαντική  για την επίτευξη του στόχου μας ήταν η ενεργός συμμετοχή  και προσπάθεια  του Προϊσταμένου του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θανάτση,  στον οποίο και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

- Δελτίο Τύπου Επαρχείου Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!