Αδιαφορία των υπευθύνων να καθαρίσουν την περιοχή

Και να θέλει κανείς να μην το δει, δεν μπορεί, καθώς πρόκειται για ένα φαινόμενο που "βγάζει μάτια"! Εκατοντάδες άδεια κουτιά αναψυκτικών, μπουκαλάκια νερού, άδεια, πεταμένα στις άκρες των δρόμων (και όχι μόνο). Διάφορα άλλα σκουπίδια, μικρά – μεγάλα, συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιο. Πού βρίσκεται ο μοναδικός αυτός δρόμος; Μα στο δρόμο που οδηγεί από το Δασάκι του Αγ. Πέτρου έως τους Βοθύνους.

Αφήστε που πολλά από τα προαναφερόμενα απορρίμματα υπάρχουν εν αφθονία και μέσα στο δάσος της περιοχής, τα περισσότερα από τα οποία, ωστόσο, δεν είναι ορατά από το αυτοκινήτου! Αρκεί να βγει κανείς από το αυτοκίνητο και να ρίξει μια ματιά για να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Φυσικά, η κατάσταση αυτή δείχνει από τη μία την αδιαφορία των υπευθύνων να καθαρίσουν την περιοχή, αλλά και από την άλλη τον ζαμανφουτισμό όλων εκείνων των περαστικών ντόπιων και ξένων, που δεν διστάζουν να πετάξουν στο δρόμο ότι άχρηστο κρατούν στα χέρια τους!

** Να συμπληρώσουμε απλά ότι η εικόνα αυτή ήταν ακριβώς έτσι παρά τις πολλές ενοχλήσεις μας με διαφορα δημοσιεύματα ... ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!