Η πολυδαιφημισμένη απόσυρση οχημάτων από την Ψέριμο;

Μικρό δείγμα από την πολυδιαφημισμέμη απόσυρση οχημάτων από τη Ψέριμο.....Σαράβαλα, χωρίς πινακίδες, χωρίς άδειες κυκλοφορίας, ανασφάλιστα αρκετές φορές οδηγούμενα από 15χρονα πιτσιρίκια κι όποιον πάρει ο χάρος, που κάποια στιγμή, έτσι όπως κυκλοφορούν στην αμμουδιά ανάμεσα σε εκατοντάδες λουομένους, κάποιον θα πάρει.

....Και τότε υποκριτικά θα διαταχθεί ΕΔΕ, αντί οι υπεύθυνοι να κοιταχτούν στο καθρέφτη. Κι ρωτώ την διεύθυνση τροχαίας Καλύμνου, θα επέτρεπαν να κυκλοφορεί ένα τέτοιο όχημα στην Κάλυμνο; Δεν ρωτώ την αστυνομική διεύθυνση, γιατί το όργανο που έρχεται κάθε μέρα εκεί, με σαγιονάρες, και σορτσάκι ,δεν δίνει την εντύπωση οργάνου της τάξης

-Σακελλλάριος Τάταρης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!