Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το Τουρνουα 3χ3 Μπάσκετ

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε, για 2η χρονιά, το τουρνουά 3 on 3 στο νησί της Καλύμνου. Η ΕΟΚ σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή αθλητισμού Καλύμνου διοργάνωσε, στην κεντρική πλατεία του νησιού, ακόμα ένα επιτυχημένο μπασκετικό event. Περίπου 200 παιδιά έδωσαν, για άλλη μία φορά, δυνατό παρόν και απόλαυσαν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ.


Αξίζει να σημειωθεί, πως στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα από τα ΑΜΕΑ Καλύμνου. Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν, τόσο από τον κόσμο που παρακολουθούσε τα παιχνίδια, όσο και από τους συναθλητές τους. Το νησί της Καλύμνου για άλλη μια φορά απέδειξε ότι αγαπάει το μπάσκετ και βάζει τις υποδομές ώστε να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και αφού απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους πρωταθλητές, δηλώσεις έκαναν οι διοργανωτές του τουρνουά. Για την ακρίβεια ο υπεύθυνος της τοπικής επιτροπής αθλητισμού Καλύμνου, κος Μαύρος Γιώργος δήλωσε: «Καταρχάς, να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές που βρέθηκαν στην Κάλυμνο. Για άλλη μία φορά, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά στο νησί. Οι συμμετοχές ήταν και τώρα πολλές, κάτι που δείχνει ότι τα παιδιά αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Όσο είναι στο χέρι μας, θα πραγματοποιούνται τέτοιες διοργανώσεις». Ανάμεσα στους διοργανωτές της ΕΟΚ, που βρέθηκαν στην Κάλυμνο, ήταν η πρώην παίχτρια της χρυσής εποχής του Παγκρατίου, Μαρία Προκοπίου. Φανερά ικανοποιημένη σχολίασε: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είχε μεγάλη επιτυχία το τουρνουά. Η Κάλυμνος ‘’διψάει’’ για μπάσκετ και οι συμμετοχές το απέδειξαν. Ραντεβού του χρόνου».

Στη διοργάνωση συνέβαλαν και μέλη της τοπικής ομάδας, Ε.Α.Καλύμνου, συνδράμοντας και εκείνοι με τον τρόπο τους στην διεκπεραίωση του τουρνουά. Εκπρόσωπος του Συμβουλίου των «σφουγγαράδων» ανέφερε: «ευχαριστούμε αφενός την ΕΟΚ και τα μέλη που στάλθηκαν στο νησί για την διεξαγωγή του τουρνουά, όσο και την τοπική επιτροπή που έφερε στην Κάλυμνο ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Θέλουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και τέτοιες κινήσεις συμβάλουν στο στόχο αυτό. Όσο μπορούμε και εμείς, με τον τρόπο μας, θα ενισχύουμε πάντα τέτοιες προσπάθειες. Στην τελική, ήταν μια καλή ευκαιρία να ενισχύσουμε τις ακαδημίες με παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά».

-Evi Vasilopoulou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!