Παράπονα κατοίκων για την χωματερή Αγίου Νικολάου

Ο Άγιος Νικόλας δυστυχώς είναι ξεχασμένος από την υπηρεσία καθαριότητας. Όπως λένε οι κάτοικοι ένα χαντάκι έχει μετατραπεί σε χωματερή αφού δεν υπάρχουν κάδοι για να πετάνε οι κάτοικοι τα σκουπίδια τους και έτσι κάποιοι τα πετάνε στο χαντάκι.

Συν του ότι οι οδοκαθαριστές δεν τα μαζεύουν ποτέ από εκεί το αποτέλεσμα είναι με το πέρασμα του χρόνου όλο το χαντάκι να γεμίσει σκουπίδια.
Οπότε για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει οι άνθρωποι του δήμου να μαζέψουν αυτά τα σκουπίδια και οι κάτοικοι της περιοχής να πάψουν να είναι χειρότεροι από γύφτοι και να μην πετάνε τα σκουπίδια όπου τους καπνίσει. Άλλωστε η κατάσταση αυτή τους αφορά άμεσα και πρέπει να σκεφτούν σε τι κινδύνους εκθέτουν την υγεία τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!