ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ...

Η ΛΙΝΑ ΜΑΣ,ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ"ΤΗΣ ΛΙΝΑ Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΙΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, Η ΛΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΛΙΧΙΩΣΗ(ΑΠ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ)ΑΛΛΑ ΔΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΟΣΟ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!!!!!!!!

- Antonia Koytsilieri


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!