Επιστολή απογοήτευσης και διαμαρτυρίας από Τέλενδο

Βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το πάρτυ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.... ίσως κάνουμε τον Σεπτέβρη, ίσως του χρόνου, θα δούμε. δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ και δεν ξέρω εάν θέλετε να τα ακούσετε αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν να γίνει το πάρτυ και λόγω σεβασμού προς αυτούς που έχουν δηλώσει ότι θα έρθουν θα σας πω κάποια πράγματα επιγραμματικά...


Περιμένω να ακούσω και εγώ τι ανακοινώσεις θα γίνουν στην τηλεόραση αλλά ένας από τους λόγους είναι πώς, κάποια καϊκια χρεώνουν τους επιβάτες 5 ή 8 ευρώ μετά τα μεσάνυχτα.... μία οικογένεια 8 ατόμων πλήρωσε 16 ευρώ για να έρθει στην Τέλενδο και 40 για να φύγει την Κυριακή 15 Αυγούστου.

Κανονικά μία εκδήλωση πρέπει να γίνει έτσι και αλλιώς αλλά είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθούμε να εκμεταλλεύονται τον κόσμο. Όλα τα μεταφορικά μέσα, μετά τα μεσάνυχτα χρεώνουν παραπάνω όμως.... οπότε και αυτοί που χρεώνουν παραπάνω ίσως το βλέπουν έτσι. Όμως δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να περιορίζει ή να ορίζει το ποσό του εισητηρίου.

Οι αρχές δεν είμαι εντελώς σίγουρη τι κάνουν και δεν γίνεται οι πολίτες να κάνουν την αστυνομία. Ο Πολιτιστικός είναι Πολιτιστικός και όχι Αστυνόμευση. Το καταστατικό μας είναι πολύ σαφές στο τι μπορούμε να κάνουμε και τί όχι.

Παιδιά δεχόμαστε γνώμες και βοήθεια καθώς εθελοντές δεν υπάρχουν να κάνουν χαμαλοδουλειά. Τα παιδιά που βοηθάνε στον Πολιτιστικό δεν έχουν κάποιο κέρδος πέρα από την χαρά της εθελοντικής εργασίας και να βλέπουμε το νησάκι μας να γίνεται ομορφότερο....και φυσικά υπάρχουν αρκετοί που το εκμεταλλεύνται αυτό και γελάνε εις βάρος τους.

Να μου πείτε τι μας νοιάζει να γελάνε αλλά όταν ανθρώποι γύρω μας δεν μπορούν να παρεβρεθούν σε εκδηλώσεις επειδή δεν το αντέχουν οικονομικά και όταν έρχονται βλέπουν καβγάδες τότε ίσως πρέπει να κάνουμε μία παύση....

Τα φαναράκια λέω να τα πετάξουμε συμβολικά μπας και πετάξουν και τα κακά μαζί τους (έτσι και αλλιώς τα έχουμε).... Όποιος θέλει μπορεί να έρθει την Τρίτη 24 Αυγούστου στην παραλία μπροστά στην Τέλενδο. Θα προσπαθήσουμε να ανάψουμε φωτιές και να πετάξουμε τα φαναράκια - Homemade August Full Moon Party....

-Ε. Αντονοπουλου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!