Βραδιά συναρπαστικού ροκ με το Γιάννη Μαγκάκη (2 VIDEO)

Η Κάλυμνος και στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι είχε τη δική του βραδιά ροκ μουσικής, στις 13.8.10, στην Πλατεία Χριστού, με το μάγο της ηλεκτρονικής κιθάρας Γιάννη Μιχ. Μαγκάκη και τη συντροφιά του.

Σε πολλές συναυλίες έχουμε απολαύσει το  Γιάννη να προσθέτει τις δικές του μουσικές πινελιές σε αποχρώσεις ροκ και να εμπλουτίζει ποιοτικά ελαφρά τραγούδια. Σε όποιο μουσικό σχήμα κληθεί ο Γιάννης να συμμετάσχει φιλικά, η δική του ενορχηστρωτική παρέμβαση δίνει άλλη πνοή, άλλο αέρα στο τραγούδι.

Ομως η καθαρά δική του βραδιά κάθε καλοκαίρι είναι η καθιερωμένη πια συναυλία στην Πλατεία Χριστού, με μουσικό σχήμα εκλεκτών συνεργατών του. Και αυτή η συναυλία  τιτλοφορείται μόνο με το όνομα του:Βραδιά Γιάννη Μαγκάκη. Λίγοι μπορούν να κερδίσουν τέτοια παγκαλυμνιακή αναγνώριση. Και αυτό βέβαια έρχεται ως συνέχεια των διεθνών διακρίσεων του αγαπητού μας νεαρού μάγου της ηλεκτρονικής κιθάρας.

Και φέτος, λοιπόν, ο Γιάννης συναντήθηκε το δικό του κοινό στην Πλατεία Χριστού. Το κοινό της ροκ μουσικής κάθε ηλικίας… Το κοινό που το μουσικό της γούστο γεμίζει με το ταξίδι σε ρυθμούς ροκ μουσικής. Από την πιο ήπια ροκ ως την πιο «μεταλλική» και εκρηκτική. Σε όλο αυτό το φάσμα παραλλαγών της ροκ μουσικής ο Γιάννης κινείται αρχοντικά και ηγεμονικά. Ολη η ορχήστρα του διευθυνόταν με ένα του σύντομο βλέμμα, μια ανεπαίσθητη κίνηση του κεφαλιού του. Ο έλεγχος του ρυθμού και η δυναμική στην έκφραση τελούσαν κάτω από τον αυστηρό του έλεγχο. Συναρπαστική ροκ μουσική, τέλειο δέσιμο ορχήστρας και υποδειγματική επαγγελματική σοβαρότητα – το σύνηθες στις συναυλίες του καλοκαιριού είναι να βλέπεις «άνετους προχειροδούληδες» που παρακολουθούν τον κόσμο και όχι το τραγούδι τους.

Και κάτι ακόμη σημαντικό: Στη φετινή συναυλία του Γιάννη Μαγκάκη είδαμε νέο κύμα εφήβων που έφυγαν από τις συντροφιές των γονιών τους και ήρθαν να ενσωματωθούν στο κοινό του Γιάννη σαν «νέο αίμα ροκάδων». Με άλλα λόγια, ο Γιάννης έγινε μουσικό ίνδαλμα στη νεολαία της Καλύμνου. (ΣΝΤ)

                                                                                            

                                                                                          

 

                                                                                          

 

 

 

 

- Αργώ της Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!