Το ιδανικό αυτοκίνητο για την Κάλυμνο...

Ο Δήμος Καλύμνου σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού μας ανέθεσε στους επιστήμονες της Kalymnos Cars (που γνωρίζει τις απαιτήσεις του Καλύμνιου οδηγού) και στην εταιρία 13Κ (που είναι ειδική στην μελέτη και κατασκευή των πάντων…
από δημόσια ουρητήρια έως και κατασκευή μεγάλων τρυπών και μπαζωμένων λεκανών)  να καθίσουν και να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και απαιτήσεις της οδικής μετακίνησης στο νησί μας!

Το αποτέλεσμα ήταν ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο που μοιάζει λίγο με SMART … ώστε να μετακινείται γρήγορα εντός πόλεως και χωρίς μεγάλη κατανάλωση στα καύσιμα. Η προσθήκη των ερπυστριών  ήταν της 13Κ. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να κινηθεί με ευκολία και ασφάλεια στους γεμάτο λακκούβες και λοιπές παγίδες περιφερειακούς δρόμους, παραλιακές ζώνες, αγροκτήματα, ΧΥΤΑ και χωματερές αλλά ακόμα και να περνάει πάνω από συμβατικά αυτοκίνητα και ανθρώπους που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία στον εμπορικό δρόμο!


Υ.Γ.

Μην πιστεψετε τα όσα γράψαμε παραπάνω... και Δήμαρχε, μην σου μπαίνουν ιδέες σχετικά με το αυτοκίνητο!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!