Πολιτισμός: Πριν και Μετά τα πανηγύρια...

Αρκετές φορές έχουμε κάνει θέμα το ζήτημα που προκύπτει με τις ανεξέλεγκτες αφισοκολλήσεις στο νησί μας. Μου βγαίνουν μετά όλοι στο «καναλάκι» και υμνούν τα τόσα και τόσα που κάνουν για το τουρισμό κλπ. Δεν μου λέτε δηλαδή όλοι εσείς οι ειδικοί περί τουρισμού ...
γιατί εγώ δηλώνω λίγο ηλίθιος τώρα τελευταία, είναι εικόνα αυτή του νησιού με όλες της αφίσες κολλημένες παντού εκτός από το κούτελο σας;;

Να τις βάζετε όμορφα σε συγκεκριμένες θέσεις όπως υπήρχαν παλαιότερα. Όχι όπου βρείτε κενό!! Δεν έχετε αφήσει τοίχο και δέντρο χωρίς αφίσα! Εικόνες απείρου κάλλους!

Ας πουμε πως αποδεχόμαστε πως εκμεταλλεύεστε την ηλιθιότητα και απραξία της όποιας δημοτικής αρχής, κάνατε το πανηγύρι σας… κατεβάστε τις αφίσες! Ένα μεροκάματο θα πληρώσετε ένα παιδί να τις κατεβάσει όλες. Αλλά φυσικά, όταν οι περισσότερες αφίσες έχουν πάνω και την διευκρίνιση πως είναι το γεγονός υπό την αιγίδα του Δήμου Καλυμνίων αλλά ούτε ο ίδιος ο Δήμος δεν φροντίζει να κατεβάσει αυτά που ανέβασε … κοροΐδα είστε εσείς να τα κατεβάστε; Αφήστε τα εκεί να συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό των απομειναριών των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Να ξέρετε όμως πως πολιτισμός δεν είναι μόνο το «ντίλι-ντίλι»  στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις αλλά πολιτισμός είναι και η καθαριότητα και ο σεβασμός για τους κοινόχρηστούς χώρους μας. Ίσως όμως εγώ να είμαι παράλογος και εσείς να έχετε δίκιο και να μας αξίζει να ζούμε σε ένα προς γκεττοποίηση νησί!!

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!