Συνεργασία Καλύμνου - Λακατάμιας Κύπρου

Επέστρεψε η αποστολή που εκπροσώπησε την Κάλυμνο στο πρόγραμμα  Κοινωνικών  – πολιτιστικών ανταλλαγών και φιλοξενίας παιδιών σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο Δήμο της Λακατάμιας Κύπρου.


Η αποστολή που αποτελείτο από δεκαεπτά παιδιά της Πέμπτης Τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού παρέμεινε για επτά ημέρες σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της περιοχής Πεδουλάς Κύπρου μαζί με παιδιά από τον αδελφοποιημένο Δήμο της πόλης της Λακατάμιας και για τέσσερις ημέρες φιλοξενήθηκαν σε σπίτια κατοίκων του Δήμου Λακατάμιας.

Κατά το χρονικό διάστημα από 31 Αυγούστου 2010 έως την 7 Σεπτεμβρίου 2010, θα βρεθεί στην Κάλυμνο αποστολή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λακατάμιας με 30 νέους και νέες και επικεφαλής τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμιας.               

www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!