Προτάσεις της «Φωνής του Καλύμνιου» για δημόσιες τουαλέτες.

Επειδή είναι δύσκολο για να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης δημοσίων τουαλετών, σκεφτήκαμε ότι ίσως το πρόβλημα που έχει τελικά η δημοτική αρχή είναι στο να διαλέξει τις σωστές τουαλέτες για να εγκαταστήσει. Έτσι λοιπόν είπαμε να βοηθήσουμε.

Επιστρατεύσαμε το γούστο μας και με αυστηρές προδιαγραφές ώστε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για πρακτικές λύσεις και λύσεις που να ταιριάζουν στο περιβάλλοντα χώρο, ψάξαμε και βρήκαμε τελικά λύσεις εκεί που η δημοτική αρχή αδυνατούσε. Δείτε τις προτεινόμενες λύσεις μας…

unusual-weird-toilet-designs-49unusual-weird-toilet-designs-50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη λύση είναι κατάλληλη για όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές και για Ψέριμο και Τέλενδο! Η δεύτερο λύση είναι για τις ορεινές περιοχές για τους αναρηχητές. Φανταστείτε μια τέτοια τουαλέτα πάνω στον Προφ. Ηλία ή ακόμα και στις Βίγγλες με θέα τον Πάνορμο!

 

unusual-weird-toilet-designs-52Unusual-weird-toilet-designs-47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τρίτη λύση είναι κατάλληλη για τα δασάκια για χρήση από ζευγαράκια και πρόσκοπους που κατασκηνώνουν στο χωρο. Η τελευταία πρόταση μας ειναι κατάλληλη για όλες τις αγροτικές περιοχές. Μια τρύπα πίσω από κάθε στάβλο και αποθήκη θα έλυνα πολλά προβλήματα στις περιοχές αυτές, οπως ειναι για παράδειγμα το Βαθύ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!