Ναρκωτικά…μια ακόμη άποψη!

Είναι γνωστό σε όλους μας πως το πρόβλημα των ναρκωτικών υπάρχει στο νησί μας εδώ και αρκετά χρόνια , καθώς υπάρχουν όχι μονάχα σε χημική μορφή αλλά και ως φυτό άρα θεωρητικά πάντα, αφού υπήρχαν στο οικοσύστημα λογικό είναι να υπήρχαν από την ημέρα της δημιουργίας.

Τα ναρκωτικά είναι μια μάστιγα χωρίς σύνορα και χωρίς κομματικές αποχρώσεις, είναι μια ασθένεια η οποία έχει προσβάλει εκατοντάδες ίσως και μερικές χιλιάδες πολίτες του νησιού μας. Τα αποτελέσματα της (ασθένειας)είναι γνωστά σε όλους μας και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα σε αυτά είναι και ο θάνατος από υπερβολική δόση ηρωίνης.
Αρκετές είναι οι φορές που σχολιάσαμε το φαινόμενο και το πως είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην έχει καταφέρει η αστυνομία να εξολοθρεύσει τους εμπόρους ναρκωτικών ουσιών και γενικά το φαινόμενο αυτό. Ορισμένοι ρίχνουν την ευθύνη στην ίδια την αστυνομία και άλλοι στο ΄΄παρακρατος΄΄.
Καλός η κακός λοιπόν ανάλογα με την μεριά που το βλέπει ο καθένας μια είναι η αλήθεια πως τα ναρκωτικά όσο και απαισιόδοξος και αν ακούγομαι υπήρχαν και θα υπάρχουν, έμποροι και ναρκωβαρονίσκοι θα υπάρχουν, φίλοι οι οποίοι θα τους βοηθούν στο έργο τους θα υπάρχουν.
Όπως καταλαβαίνετε το άρθρο αυτό δεν γράφεται για να δούμε το πώς θα σταματήσει το πρόβλημα αυτό, θα ήταν καθαρά ασυναρτησίες και ουτοπικό εκ μέρους μας να υποστηρίξουμε πως θα εξαφανιστούν τα ναρκωτικά από την φύση, τα φαρμακεία, και τα παράνομα χημικά εργαστήρια.
Το άρθρο αυτό γράφτηκε για να τονίσει άλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει στον δήμο μας, το οποίο ανεξάρτητα με το τι θα πουν οι θιγόμενοι (πολιτικοί παράγοντες του τόπου)η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα υπάρχει και χρειάζεται μια λύση.
Ωραία λοιπόν ας υποθέσουμε ότι είμαι ένα παιδί δημοτικού σχολείου στο νησί μας. Ποιος θα με ενημερώσει για τους κινδύνους η ακόμα για το τι είναι ναρκωτικά ; Μήπως για να μάθω τι ακριβώς είναι ναρκωτικά και τι κινδύνους κρύβει η χρήση τους πρέπει να γίνω και εγώ ένα μικρό ¨χρηστακη¨(εφόσον είμαι μαθητής δημοτικού;) ναρκωτικών ουσιών; 
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι εφόσον ο δήμος μου δεν με ενημέρωσε κατά την διάρκεια των σχολικών μου χρόνων έμπλεξα και με ΄΄κακες΄΄ παρέες και έτσι έγινα και εγώ ένας χρηστής ναρκωτικών ουσιών, μετάνιωσα όμως από αυτήν την πράξη μου και θέλω να ξεκόψω, δεν έχω ιδέα πως θα γίνει αυτό. Σε ποιο παράρτημα του δήμου θα απευθυνθώ;
Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει στο νησί μας και περιμένω να ακούσω και να δω όχι αερολογίες του στυλ πως καλό θα ήταν να υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί, η πως καλό θα ήταν, καλό θα ήταν κτλ κτλ. Θέλουμε και έχουμε την απαίτηση να μας πείτε όχι τι θα ήταν καλό να γίνει αλλά το τι θα κάνετε.

Aprilia Dorsoduro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!