Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των φιλοξενούμενων φοιτητών

Μια όμορφη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του Προγράμματος Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας για να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για την φιλοξενία και αγάπη που τους έδειξε. Πραγματικά πιστεύω πως ήταν από τις ομορφότερες εκδηλώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Ειλικρινά πιστεύω πως τα παιδιά αυτά δεν είναι απλά κάποιοι «ξένοι» που επισκέφτηκαν το νησί, πήραν ότι είχαν να πάρουν και τώρα φεύγουν. Είναι πλέον και αυτοί «δικοί» μας, αδέλφια μας δηλαδή. Δεν είναι ξένοι επισκέπτες.

Μας θύμισαν για ποια πράγματα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και στο κάτω-κάτω μας δώσανε την ευκαιρία να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως παρά τις δύσκολες συνθήκες, οι Καλύμνιοι παραμένουν φιλικοί και φιλόξενοι άνθρωποι.

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν όλα τα παιδιά αλλά και σε όλους αυτούς που με τις προσπάθειες τους σταθηκαν αφορμή να απολαύσουμε όλοι εμείς αυτές τις όμορφες στιγμές. Ακόμα, να ευχαριστήσουμε και τον εξαίρετο μουσικό Σωτήρη Κυπραίο που επένδυσε την εκδήλωση των παιδιών με τόσες όμορφες μελωδίες. Ελπίζουμε πώς ο δήμος μας θα φροντίσει να έχει μια μεγαλύτερη συμμετοχή στα δημοτικά μουσικά δρώμενα του νησιού μας.

Και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε να πούμε κι’ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη, Νικόλα Μαγκλή για το ρεπορτάζ.   ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!