Που είναι ο κάδος απορριμάτων ... μια μεγάλη χωματερή θα γίνουμε;

Φυσικά και η "Φωνή του Καλύμνιου" βρίσκεται παντού ανά πάσα στιγμή που ο απλός πολίτης ο συνάνθρωπος μας θα χρειαστεί την παρέμβαση μας. Είναι υποχρέωση και καθήκον μας να βοηθάμε όπως μπορούμε και όποτε χρειαστεί, χωρίς να περιμένουμε ανταπόδοση ή "ψήφο".


Έτσι λοιπόν αγανακτισμένος κάποιος συμπολίτης μας, μας ενημέρωσε πως στην πανέμορφη Παλιόνησο δεν υπάρχει κάδος συγκομιδής αποριμμάτων με αποτέλεσμα η περιοχή να αρχίζει αργά αλλά σταθερά να θυμίζει χωματερή.
Ήταν πλέον καθήκον μας και υποχρέωση μας παρά τα προβλήματα (λόγο απόστασης) και φυσικά λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών(πολύ ζέστη ) να καταγράψουμε και να δημοσιεύσουμε και αυτόν τον προβληματισμό του συμπολίτη μας.


Φυσικά ο δημοσιογράφος της σελίδας μας Πικος Απικος (είναι δανεισμένο καλλιτεχνικό όνομα από την Φρουτοπια) ήταν παρόν στο σημείο από όπου και το ακόλουθο βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας !     * Δεν είναι θέλημα μας να κάνουμε την δουλειά σας…είναι όμως μέλημα μας να σας κάνουμε να σέβεστε και να τιμάτε την καρέκλα που εμείς σας δώσαμε να καθίσετε.

** Κυριέ δημοσιογράφε της Δημοτικής Διαπλοκής... οταν πατε 5-6 φορες την εβδομάδα στην Παλιόνησο, αυτά δεν τα βλέπετε; Μόνο τις εργάρες του Μαστροκουκου βλέπετε; Αγαπητε μας φίλε δημοσιογράφε ... να γυριζετε το κεφαλάκι σας και την κάμερα σας δεξιά και αριστερα... να τα βλέπετε και αυτά!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!