Το μεγαλείο της ... Ελληνικής Ψυχής

Ακόμα μια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε στο νησί μας εχθές το βράδυ. Αυτή την φορά η εκδήλωση έγινε για τα παιδιά που έχουν έρθει απ’ όλο τον κόσμο, στα πλαίσια του Προγράμματος Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας, του Υπουργείου Πολιτισμού! Το γλέντι έγινε στο Ξενοδοχείο “Kantouni Beach” του κυρίου Κουλλιά.


Η «Φωνή του Καλύμνιου» ήταν εκεί και ο συνεργάτης μας Νικόλας Μαγκλής εκτός από το να καταγράψει για όλους εσάς τις όμορφες εικόνες από την εκδήλωση, μίλησε και με αρκετά από τα παιδιά.


Έχει ιδιαίτερη σημασία να ακούσετε τα τόσο όμορφα και συγκινητικά τους λόγια, τα οποία μιλάνε για την Ελλάδα και την Κάλυμνο. Αυτό φίλοι μου είναι ενδεικτικό της πραγματικής «Ελληνικής Ψυχής» που χωρίς καμία αμφιβολία αυτά τα παιδία διαθέτουν. Δεν χρειάζεται να είσαι γεννημένος Έλληνας για να αγαπάς και να εκτιμάς όλο αυτό που λέμε Ελλάδα … Ελληνισμός … και τέλος… Ελληνική Ψυχή!


Θα θέλαμε και εμείς να ευχαριστήσουμε τα παιδιά αυτά που με την σειρά τους, μας έδωσαν ένα πολύ σημαντικό μάθημα, πως αξίζει κανείς να παλέψει για να μείνει ζωντανή αυτή η «Ελληνική Ψυχή»!! Όλα αυτά, σε μια εποχή που είναι σε πλήρης εφαρμογή το σχέδιο παγκοσμιοποίησης και η αλλοτρίωσης όλων αυτών που μας κάνουν να είμαστε «ξεχωριστοί» ως Έλληνες.   Και την επόμενη μέρα εκεί που πίναμε το καφεδάκι μας και απολαυμβάναμε την υπέροχη θέα στο DEL MAR στο Καντούνι, γνωρίσαμε ακόμα μια κοπέλα που συμμετέχει στο πρόγραμμα εκμάθησης από την Σλοβακία...

 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!