Ο Αστραπογιαννος….

Ποιος δεν έχει δει την ταινία ο Αστραπογιαννος ; Είναι ίσως κατά την γνώμη μου από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Ναι λοιπόν στην θέση του Νίκου Κουρκουλου πολύ θα ήθελα να δω κάποιον από τους υποψηφίους για τις καρέκλες του Νοέμβρη, μονάχα που υπάρχει ένα πρόβλημα δεν υπάρχουν στο νησί μας τσιφλικάδες και γαιοκτημονες. Άρα με ποιον να τα βάλει ο Αστραπογιαννος πολιτικάντης του τόπου;

Μα φυσικά με τον εχθρό του τόπου μας την αρχαιολογική υπηρεσία. Έχουμε στο σκότος τα ιστορικά μνημεία του τόπου μας, οι αγιογραφίες του κάστρου Χώρας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Τα αρχαιολογικά μνημεία της Τελενδου βρίσκονται στο έλεος του κάθε αρχαιοκάπηλου. Οι μύλοι της Χρυσοχεριας βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάρρευση, φοβόμαστε ακόμα και να επισκεφτούμε τα αρχαιολογικά μας μνημεία μην μας βγάλουν το όνομα ότι πάμε και να τα κλέψουμε ένα μπάχαλο επικρατή κύριοι και κυρίες εις βάρος της ιστορίας μας.
Λοιπόν φίλε υποψήφιε Αστραπογιαννε, αν γουστάρεις να κερδίσεις τον σεβασμό μου και φυσικά την ψήφο μου, κτύπα το χέρι στο τραπέζι, κοίτα διαφορετικά την όλη φάση και πράξε κατάλληλα! Έχεις 3 μήνες σχεδόν διορία να καταφέρεις κάτι. Όποιος δείξει έμπρακτα έως τότε σε εμένα πως κάτι άλλαξε θα είναι και ο νικητής. Ο ψήφος κερδίζεται δεν χαρίζεται και φυσικά δεν πουλιέται.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!