Ο ψηφοφόρος και τα Ιταλικά Πετρόχτιστα

Δεν γνωρίζω αν είναι για καλό η για κακό αλλά σήμερα το πρωί που σηκώθηκα, στην πόρτα με περίμεναν δυο πράγματα, ο λογαριασμός του τηλεφώνου και το διαφημιστικό φυλλάδιο ενός υποψήφιου για την Δημαρχία στο νησί μας.

Λοιπόν δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου μόλις είδα μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές ότι κάποιο τόσο σημαντικό πρόσωπο επισκέφτηκε το σπίτι μου για να αφήσει την πολιτική του γραμμή στην πόρτα μου. Ένιωσα σημαντικός και απαραίτητος. Ένιωσα και εγώ άρχοντας!

Στην αρχή σκέφτηκα να ασκήσω το δικαίωμα που μου δίνει ο εαυτός μου να μοσχοπουλήσω την ψήφο μου -και φυσικά της οικογένειας μου- με ένα ποσό που θα σκεφτόμουν τις παραμονές των εκλογών. Κατόπιν σκέψεως όμως αποφάσισα να πουλήσω τον ψήφο μου ακόμα πιο ακριβά όχι όμως για μένα αλλά για τα παιδιά μου…

Πριν από ένα χρόνο λοιπόν φέραμε στο φως της δημοσιότητας το θέμα για τα πετρόχτιστα κτίρια των Ιταλών κατακτητών τα οποία βρίσκονται κοντά στην Χώρα Καλύμνου. Πολλές υποσχέσεις ακούσαμε από τον «Άρχοντα» χωρίς όμως να δουν τα μάτια μας μετά από ένα χρόνο τίποτα να πραγματοποιείτε. Έτσι λοιπόν φέρνω ξανά το θέμα στην επιφάνεια.

Ας βγει ξεκάθαρα κάποιος από τα πολιτικά όντα του τόπου και να μας πει ξεκάθαρα και σταράτα αν θα αξιοποίηση κάπως τον χώρο αυτό. Τότε θα σκεφτώ αρκετά σοβαρά αν θα του δώσω την ψήφο μου. Και λόγο του ότι ο χρόνος είναι χρήμα την απάντηση την θέλω εδώ και ας μην είναι τώρα…

*Αν δεν σέβεστε εσείς την ιστορία εμείς την σεβόμαστε……Απόσπασμα από το αρχικό μας δημοσίευμα πριν από ένα χρόνο...
Πετρόχτιστα και σχετικά καλοδιατηρημένα, αλλά εγκαταλειμμένα. Θυμήθηκε λέει τις ιστορίες που του έλεγε ο παππούς του για το μέρος αυτό και έτσι και εκείνος με την σειρά του τις πέρασε στα παιδιά του!! Μπορεί να μην είναι αρχαία αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ιστορία του νησιού μας. Το οίκημα που είχαν τα άλογα, το σπίτι του αξιωματικού, το σκοπευτήριο, η σκοπιά και η δεξαμενή νερού … Που όσο και αν ακούγεται παράξενο το χειμώνα μαζεύει νερό (μετά από πόσα χρόνια;). Είναι εύκολο και προσβάσιμο το μέρος αφού έχει ανοιχτεί και χωματόδρομος από τις δεξαμενές του Αγίου Χαράλαμπου.

** Τίποτε δεν είναι πραγματικά σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.
Arthur Koestler,1905-1983, Ουγγροβρετανός συγγραφέας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!