Φωτισμός αρχαιολογικών και άλλων αξιόλογων χώρων στο νησί μας….

Οι κακεντρεχείς θα σκεφτούν πως στερέψαμε από ιδέες και σκαλίζουμε τα ιδία και τα ίδια…….εμείς απλώς θα πούμε πως έχουμε αρκετά ακόμα να λέμε….

Πριν από λίγο λοιπόν πέρασα από το Καντούνι και κοιτώντας ψηλά προς το μοναστήρι του Σταυρού το είδα φωταγωγημένο πανέμορφο να φαίνεται σε όλη την περιοχή, έμεινα λεπτά ολάκερα απλά να το κοιτάζω και σαν αναλαμπή πέρασε και πάλι από το μυαλό μου η τραγική κατάσταση του μη φωτισμού του Κάστρου Χώρας Καλύμνου και άλλων τόσων σημαντικών χώρων όπως και το κάστρο της Χρυσοχεριας…Για άλλη μια φορά θυμήθηκα τις τόσες προσπάθειες που έκανε η ομάδα μας έτσι ώστε να καταφέρουμε αυτό που εδώ και αρκετά χρόνια φαντάζει απίθανο…..τον φωτισμό του κάστρου Χώρας Και των άλλων αρχαιολογικών χώρων αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς δεν βρήκαμε την συμπαράσταση που έπρεπε να βρούμε γι αυτόν τον κοινό σκοπό και λόγο του ότι τα πολιτικά όντα αυτού του τόπου δεν είχαν την πυγμή για να επιτύχουν κάτι τέτοιο.
Έτσι τα αξιοθέατα μας , οι ομορφιές του νησιού μας παραμένουν στο σκότος χωρίς να έχει γίνει κάτι όλα αυτά τα χρόνια και έπειτα οι ένοχοι ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει και δεν έχουμε τουριστική ανάπτυξη στο νησί μας……μα είναι δυνατόν εσκεμμένα (για μένα εσκεμμένα αφού τόσα χρόνια δεν έχει γίνει κάτι και σε αυτό το θέμα)να κρύβουμε τις ομορφιές του νησιού μας και να ψάχνουμε το τι φταίει?
Έχουμε βαρεθεί πλέον το να επιρρίπτει ευθύνες ο Δήμος Καλύμνιων στην αρχαιολογική υπηρεσία και αντίθετα…δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι σας εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε το νησί μας έτσι όπως πρέπει να είναι.

Aprilia Dorsoduro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!