Λίγα λόγια για τη Σημαία μας...μέρος Β’- Η Αντικατάσταση

Ναι είναι αλήθεια πως είχαμε πει πως θα αφήσουμε μια εβδομάδα χάριτος στους αρμόδιους έτσι ώστε να αλλαχτεί η σημαία στο κάστρο της Χρυσοχεριας. Ακόμα πιο μεγάλη όμως ήταν η λαχτάρα που νιώθαμε ώστε να αλλάξουμε αυτό το θέαμα που αντικρίζαμε καθημερινά κοιτώντας προς το κάστρο της Χρυσοχεριας.

Το είδαμε όλοι και από της φωτογραφίες όσο και από το βίντεο που με λύπη αναρτήσαμε στην σελίδα μας. Όμως επειδή εμείς τα ρεμάλια όπως μας έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν, όλοι εμείς ο απλός λαός φαίνεται πως είμαστε ποιο πατριώτες από του δήθεν πατριώτες του νησιού μας. Εμείς αγαπάμε την κάθε πέτρα του τόπου μας ενώ όλοι αυτοί αγαπούν την καρεκλά που εμείς τους δώσαμε.
Εμείς λοιπόν σηκωθήκαμε από την καρέκλα και την καλοπέραση και για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε με πράξεις πως σκοπός μας δεν είναι να βλάψουμε την εικόνα του νησιού αλλά να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν διάσπαρτα σε αυτο. Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε για μια εβδομάδα προϊστάμενοι καθαριότητας (όχι πως δεν μπορούμε απλά δεν θέλουμε, αν δεν σας κάνει ο προϊστάμενος αλλάξτε τον)...αλλά έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το φθαρμένο από το καιρό σύμβολο του έθνους μας, την Ελληνική σημαία……που όλοι αυτοί έμπρακτα ντρόπιασαν.
Με δικά μας έξοδα κάναμε αυτό που νιώθαμε υποχρεωμένοι στους πρόγονους μας να κάνουμε. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο ή τρομερό, απλώς κάναμε το λιγότερο που μπρούσαμε, προς όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας ελεύθεροι!   

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!