Αναμνήσεις μιας άλλης εποχής ... Masters Beach Volley

Προκειμένου να εκφράσουμε την λύπη μας που το Πρωτάθλημα Masters Beach Volley το άφησαν να φύγει από την Κάλυμνο, για να μην πω πως το διώξανε, αποφασίσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να τους αφιερώσουμε ένα μικρό βιντεάκι με αξέχαστες στιγμές χαράς για όλους εμάς.
Μικροί και μεγάλοι, που είχαμε την τύχη να νοιώσουμε την υπερηφάνεια της διοργάνωσης ενός τέτοιου αθλητικού event στο νησί μας. Καθώς επίσης είχαμε και την ευκαιρία να δούμε τους αθλητές μας από κοντά και να νοιώσουμε ακόμα πιο υπερήφανοι για τους «δικούς μας» αθλητές που συμμετείχαν και διέπρεπαν!

 

*Το αφιερώνουμε τοσο σ' αυτούς που το πολέμησαν από την άρχή όσο και σ' αυτούς που βρήκαν την ευκαιρία να το κλοτσήσουν μόλις είδαν τα δύσκολα αντι να το παλέψουν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!