Τα μουσεία ξενυχτάνε … σε όλο το κόσμο εκτός από το νησί μας όπου τα “κοιμίζουν” !

  Η Ευρωπαϊκή Νύχτα των Μουσείων που θεσπίστηκε το 2005 από το Υπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας, πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο, σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων.
Κατά τη διάρκεια της αρκετά μουσεία παραμένουν ανοικτά με ελεύθερη είσοδο από τη δύση του ηλίου έως και μετά τα μεσάνυχτα και παράλληλα διοργανώνουν, την ίδια και την επόμενη ημέρα, εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα.

Εκτός βέβαια από το νησί μας όπου αφενός το ένα , το καινούργιο μουσείο , μας βγάζει ασπροπρόσωπους και δουλεύει μόνο μέρα . Το δε άλλο , το Ναυτικό Μουσείο , μάλλον οδεύει για … ¨διάλυση” , κρίμα τα μοναδικά εκθέματα που έχει συγκεντρώσει με την αφιλοκερδή προσφορά του κόσμου. 

-Καλύμνικοι Αντίλαλοι


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!