Ποιες ήταν οι παρατηρήσεις της Διεθνής Ομοσπονδίας Ορειβατικών Οργανώσεων;;

Ήρθαν οι υπεύθυνοι της Διεθνής Ομοσπονδίας Ορειβατικών Οργανώσεων στην Κάλυμνο όχι μόνο για να μας πουν τα καλά μας -τα οποία είναι πολλά- αλλά και για να μας πουν και μερικές πικρές αλήθειες.  Οι αλήθειες αυτές ταυτίζονται απόλυτα με τα όσα σας λέμε μήνες τώρα! Ποιες ήταν αυτές οι παρατηρήσεις λοιπόν:
  • Καθαριότητα. Εδώ τόνισαν πως η Κάλυμνος δεν είναι καθαρή και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα. Φαίνεται πώς αυτοί οι άνθρωποι δεν εθελοτυφλούν σαν κάτι άλλους…
  • Αναφέρανε επίσης πως οι παραλίες μας δεν ήταν έτοιμες να δεχτούν κολυμβητές.  Δηλαδή ήταν λερωμένες και από πλευράς υποδομής ανέτοιμες.
  • Τόνισαν την ανεπάρκεια στο σέρβις, ιδιαίτερα στα εστιατόρια…

Τελικά μας είπαν πως αν και από τους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς αναρρίχησης, η Κάλυμνος πρέπει να προσέχει και να μην  καβαλήσει το καλάμι και συνεχώς να βελτιώνει τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τουρισμό αν θέλει να κρατηθεί στην κορυφή. Ελπίζουμε πως τις υποδείξεις αυτές που έκαναν θα τις λάβουν σοβαρά υπόψη οι αρμόδιοι στο νησί μας!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!