Καταυλισμός τσιγγάνων στο λιμάνι της Καλύμνου.

Το λιμάνι μας αποτελεί την πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι ταξιδιώτες όταν έρχονται στην Κάλυμνο με το καράβι. Γιαυτό είναι περιποιημένο και με κατάλληλες υποδομές για να υποδεχτεί τους φιλοξενούμενους μας. Καλά, όνειρο απατηλό είναι αυτό.

Γιατί η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι εκτός των άλλων στραβών που βλέπει κανείς στο λιμάνι μας, μια εικόνα που προκαλεί την χειρότερη εντύπωση σε τουρίστες αλλά και ντόπιους είναι ο καταυλισμός των τσιγγάνων που είναι στημένος στο χώρο του λιμανιού και τους αθίγγανους να κοιμούνται όπου βρουν ακόμα και ανάμεσα από τις νταλίκες αλλά και στο χώρο των υδροπλάνων.
Απαράδεκτη εικόνα ! Με τα σκουπίδια παντού σε αυτόν τον χώρο, ακαθαρσίες αφού δεν υπάρχουν τουαλέτες και μικρά παιδιά να ζουν σε αυτήν την άθλια κατασκήνωση.
Εδώ τώρα δεν θα αναλάβει κανένας τις ευθύνες για αυτό το θέαμα; Το λιμεναρχείο που έχει την αρμοδιότητα του λιμανιού τι κάνει; Γιατί δεν τους απομακρύνει από εκεί; Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει και απορώ πώς αφήνουν να επαναλαμβάνετε αυτή η κατάσταση.
Με τα θέματα υγείας των πολιτών δεν πρέπει να παίζει κανένας. Δεν είμαστε τριτοκοσμική χώρα και αυτές οι καταστάσεις πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!