Να αδειάζουν πιο συχνά οι κάδοι σκουπιδιών και τα πηγάδια

Η καθαριότητα των δημόσιων χώρων και δρόμων δεν εξασφαλίζεται μόνο με τα συνεργεία των οδοκαθαριστών αλλά και με το άδειασμα των κάδων και πηγαδιών από την Υπηρεσία Καθαριότητα.

Συχνά στιγματίζουμε την ασυνέπεια των δημοτών, που αφήνουν τα σκουπίδια τους δίπλα στους κάδους και τα πηγάδια (τους μεγάλους χωμένους κάδους), αλλά δεν φταίνε πάντα οι δημότες.  Οταν βλέπουμε γύρω από ένα πηγάδι τα σκουπίδια να σωρεύονται  σε βουνό,  το φταίξιμο ενδέχεται να ανήκει και στο συνεργείο που αδειάζει τις τεράστιες σακούλες των πηγαδιών με γερανό.

Δεν αποκλείεται, κατά την καλυμνιακή συνήθεια, μόλις φύγει το όχημα με το γερανό, να τρέχουν ξοπίσω του οι γύρω οι περίοικοι να… ξεφορτωθούν τα σκουπίδια τους. Και αυτό είναι μες… στο πρόγραμμα. Αλλά την τελική ευθύνη την έχει ο Δήμος, και ειδικότερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Η φωτογραφία μας είναι της 4.5.10, από τον κεντρικότατο δρόμο Ελιές-Καντούνι. Το πηγάδι ήταν γεμάτο και, υποχρεωτικά, οι περίοικοι άφηναν τα σκουπίδια τους γύρω από το πηγάδι. Με τέτοιες εικόνες όμως δεν μπορούμε να καυχιόμαστε ότι έχουμε καθαρή Κάλυμνο. Οι κάδοι σκουπιδιών στις γειτονιές και τα πηγάδια να αδειάζουν πιο συχνά.    

- Αργώ της Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!